Viktigt Vittnesbörd angående den sk. ”Månlandningen”

År 1969 sägs det att människan satte sin fot och landade på Månen men detta har också under lång tid ifrågasatts av många. Bland annat sägs det att videorna som påstås vara filmade på månen och visades upp för hela världen år 1969 i själva verket var filmade på jorden. Cyrus Eugene Akers jobbade själv på platsen där videorna, som påstås vara månlandningen, filmades på … Fortsätt läsa Viktigt Vittnesbörd angående den sk. ”Månlandningen”

Johnson Suleman, från Nigeria, besökte nyligen Sverige och Bromma, flera helanden konstaterade.

Johnson Suleman, pastor som verkar starkt i både helande och profetisk tjänst, ifrån Nigeria besökte Sverige nyligen och flera helanden konstaterades bland annat under mötena som hölls i lokalen Colosseum i närheten av Bromma flygplats… Mer info i videon nedan: Fortsätt läsa Johnson Suleman, från Nigeria, besökte nyligen Sverige och Bromma, flera helanden konstaterade.

Därför kan inte Israel ge upp Filadelfia korridoren i Gaza… Egypten inte oskyldiga till vapensmugglingen….

Joshua från Israel Guys var nyligen inne i Gaza och såg med egna ögon vad som föresgår vi den så kallade Filadelfia korridoren som är gränsen mellan Egypten och Gaza. Hör hans vittnesbörd i videon nedan. Benjamin Netanyahu förklarade på en presskonferens nyligen hur situationen ser ut och varför IDF behöver stanna vid gränsen mellan Egypten och Gaza: En grupp, Norden 714, med resenärer från … Fortsätt läsa Därför kan inte Israel ge upp Filadelfia korridoren i Gaza… Egypten inte oskyldiga till vapensmugglingen….