Viktigt Vittnesbörd angående den sk. ”Månlandningen”

År 1969 sägs det att människan satte sin fot och landade på Månen men detta har också under lång tid ifrågasatts av många. Bland annat sägs det att videorna som påstås vara filmade på månen och visades upp för hela världen år 1969 i själva verket var filmade på jorden. Cyrus Eugene Akers jobbade själv på platsen där videorna, som påstås vara månlandningen, filmades på jorden och berättade sanningen för sin son alldeles innan han dog år 2002. I videon nedan hör vi sonen, Gene Gilmore, med sitt vittnesbörd från april 2022 strax innan han också dog i cancer.

Till saken hör också att det Bibeln säger om månen också gör den svårt att förstå hur man kan landa på den med en mänskligt konstruerad maskin, läs och bedöm själva:

14 Gud sade: ”Varde på himlavalvet ljus som skiljer dagen från natten!” De skall vara tecken som utmärker särskilda tider, dagar och år, 15 och de skall vara ljus på himlavalvet som lyser över jorden.” Och det skedde så. 16 Gud gjorde de två stora ljusen, det större att härska över dagen och det mindre (Månen) att härska över natten, likaså stjärnorna. 17 Han satte dem på himlavalvet till att lysa över jorden, 18 till att härska över dagen och natten och till att skilja ljuset från mörkret. Och Gud såg att det var gott. 19 Och det blev afton och det blev morgon. Det var den fjärde dagen.” – Första Mosebok 1:14-19